af006271: El Salvador - El Salvadorkomitee; De Clerck, René (1982)
"Affiche uitgegeven in (1982) door Vlaams El Salvador Komitee (Turnhout) met als trefwoord internationale solidariteit: El Salvador.Zwart-witfoto: man verzorgt been van een jongen, hurkende vrouw kijkt toe.Tekst: EL SALVADOR. DRIEHONDERDVIJFTIGDUIZEND VLUCHTELINGEN SLACHTOFFERS VAN REGERINGSREPRESSIE EN VS-INTERVENTIE TEGEN HET VOLKSVERZET. HET FDR-FMLN HEEFT DRINGEND HULP NODIG OM HEN ZO GOED MOGELIJK OP TE VANGEN. 001-0971280-95 VLAAMS EL SALVADOR KOMITEE BEGIJNENSTRAAT 23 TURNHOUT. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"