af000882: Homo- en lesbiënnecentrum (sic) De Roze Drempel, cultureel vrouwencafé Labyrint en Werkgroep Bisexualiteit Vlaanderen organiseren elke eerste vrijdag van de maand een fuif - De Roze Drempel; Labyrint; Werkgroep Biseksualiteit Vlaanderen
"FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"