hs000381: Le soleil, houtsnede nr. 39/63 - Masereel, Frans (Die Sonne : 63 Holzschnitte, 1919)
"Houtsnede nr. 39 uit een reeks van 63 getiteld, Le soleil. Zie ook: ga000381 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"