fo026148: ACOD (Algemene Centrale der Openbare Diensten) staking en betoging 1981 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van vele betogers tijdens de ACOD (Algemene Centrale der Openbare Diensten) staking in 1981, ze houden plakkaten vast met opschrift ACOD LRB doet mee. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"