fo007175: Burgemeester John Lauwereins in groep
"Zwart-witfoto van burgemeester John Lauwereins in groep, 7 juni 1967. Opschrift achteraan: Burgemeester J. Lauwereins omringd door commandant Vercruysse en de gediplomeerden. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"