te001430: Coop sm Vooruit Gent, reclame - Sharp
"Ontwerptekening voor reclame voor de Coop van sm Vooruit Gent met de afbeelding van een tafereel op een voetbalwedstrijd: de voetballer met het truitje waar de tekst COOP opstaat shot de bal via het hoofd van een tegenspeler in het doel en daarmee de doelman dwars door het net, het scorebord heeft een voorstand aan van 3-0 voor COOP. Rechtsonder gesigneerd: Sharp. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"