Een inhoudsanalyse van de Nederlandse pers over de koninklijke goedkeuring C.C.C., de afschaffing art. 248 bis W.v.S. , pornografie en abortus provocatus in de Tweede Kamer en een demonstratie - Kolvoort, M.G.; Eiting, M.H. (ASWH, 1969)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)"