fo000583: Coöperatieve Samenwerkende Maatschappij De Voorzorg - Bernabee, Frans (1924)
"Zwart-witfoto van personeel aan hun bureau van de mutualiteit SM De Voorzorg. Mechelen. Opschrift: Samenwerkende Maatschappij De Voorzorg. 1924. Bureel Mutualiteit, binnenzicht, Oude Bruul 13, Mechelen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"