pk003009: 11.11.11. Water, bron van leven, Birma - Celentano, Raffaele
"Een dubbele prentbriefkaart in kleur uitgegeven door 11.11.11 als exclusieve wenskaart. Afbeelding: Vissers op een meer. Tekst achterzijde: Vroege vissers op het Inlé-meer, Myanmar (Birma) © Rafaille Celentano, Laif. Een wenskaart van 11.11.11 - Koepel van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel - tel. 02 536 11 11 / www.11.be / 11.11.11 Jij vecht tegen onrecht FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"