fo019050: Kindervakanties kindervreugd
"Zwart-witfoto van spelende kinderen aan zee onder het waakzaam oog van een redder, 13 augustus 1955. Opschrift Het baden gebeurt er onder het waakzaam oog van een speciaal daartoe aangestelde redder FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"