vl000147: SP
"Vlag van de SP. Centraal op een rood veld de tekst: Ter herinnering aan het honderdjarig bestaan van de SOCIALISTISCHE PARTIJ geschonken door Willy Brandt, voorzitter van de Socialistische Internationale1985. Aan de broekzijde een hand die een roos vasthoudt. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"