af014571: Youth, Tourism, Sport - WFDY
"Affiche uitgegeven in 1980 door de World Federation of Democratic Youth (WFDY) voor de Olympische Zomerspelen van de XXIIe Olympiade in Moskou. Afbeelding: figuurtje in nationale klederdracht en beertje met riem, met het olympisch logo, om de buik. Tekst: Moscow 80. Youth * Tourism * Sport. Published by the World Federation of Democratic Youth. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"