af000283: 1ste Mei. Opnieuw vooruit - Tour; Waro; Établissements Jean De Vos; BWP
"Affiche van Waro en Tour uitgegeven in 1939 door de Belgische Werkiedenpartij (BWP) voor de Dag van de Arbeid. Tekst: 1ste Mei. Opnieuw vooruit: krachtiger, geestdriftiger dan ooit trekt de B.W.P. ten strijde voor vrede, vrijheid, arbeid en recht. Voor een schooner en hooger leven betoogt op 1ste mei! Propaganda Centrale der B.W.P. Gedrukt door Etablissements Jean De Vos n.m. Brussel. Vrij van zegel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"