115.00003: Kasboek TACB-afdeling Waregem juli 1939-augustus 1941 - ABVV-afdeling Waregem
"Collection: ABVV-afdeling Waregem; Biografie: ABVV-afdeling Waregem is de afdeling van het Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV) in de gemeente Waregem. Level of description: File; Series: 115: Archief van ABVV-afdeling Waregem en voorgangers"