Geplaatste meisjes : sociale obeservatie naar belevingswereld en toekomstverwachtingen van adolescente meisjes - Boddez, Françoise (1978)
"Françoise Boddez BMLIKScriptie Stedelijk Hoger Instituut voor Sociale Studie. Fotocopie."