af005228: Raketten in geen geval - GAKA; Wauters, Mark (1980)
"Affiche uitgegeven in (1980) door Gents Aktiekomitee tegen Atoomwapens met als trefwoord antimilitarisme.Tekening: Jacob Van Artevelde (standbeeld) houdt in rechterhand een fakkel in de vorm van een raket, in de linkerhand heeft hij een perkamentrol waarop Geen raketten!. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"