218.00002: Lijst, kasboek betreffende abonnees Bulletin Anti-Berufsverbote - Vlaams Komitee tegen de Berufsverbote
"Collection: Vlaams Komitee tegen de Berufsverbote; Biografie: In 1972 werd in de Bondsrepubliek Duitsland het beroepsverbod ingesteld. Vooral linkse activisten in overheidsdienst werden er door geviseerd. Om deze praktijken aan te klagen werd er in 1977 vanuit de kringen van Vrede een Vlaams comité tegen de Berufsverbote opgericht. Level of description: File; Series: 218: Archief van Vlaams Komitee tegen de Berufsverbote"