af003185: Is dit wel liefde - 't Uilekot; 't Uilekot; Jeugdhuis Pluto (1982)
"Affiche uitgegeven in 1982 door Jeugdhuis Pluto en 't Uilekot voor een filmvertoning. Afbeelding: tekening van een jongen die een voorbijstappend meisje nakijkt. Tekst: JC PLUTO & VZW 'T UILEKOT. FILM = « IS DIT WEL LIEFDE » VRIJ 10 DECEMBER 19.30 U ZAAL PLUTO STATIONSSTRAAT 186 HERZELE. VVK 50 ZAAL 60. VRIJ VAN ZEGEL ART. 198 – ZEEFDRUK 'T UILEKOT – VER. UITG. 'T UILEKOT STATIONSSTR. 180 HERZELE."