fo004383: Joseph Bracops op conferentie in Anderlecht - Keystone
"Zwart-witfoto van een toespraak van Paul-Henri Spaak op een conferentie in Anderlecht. Rechts van hem zit burgemeester Joseph Bracops. Opschrift achteraan: Mr Spaak a donné samedi soir une conférence à Anderlecht. Le voici pendant son discours, à sa gauche Mr Bracops, bourgmestre d'Anderlecht. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"