pr000990: Paul-Henri Spaak - Van den Berghe, Frits (Koekoek 3(1933)25)
"Prent in zwart-wit voorstellend een karikatuur van Paul-Henri Spaak. Verschenen in Koekoek : humoristisch weekblad van Vooruit, 19 oktober 1933. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"