Werknemers zonder papieren : een rechtengids = Travailleurs sans papiers : un guide de droits = Undocumented workers : a guide to rights = Trabajadores sin papeles : una guia de derechos (Brussel: ORCA, 2009)
"Uitgave van de Organisatie voor Clandestiene Arbeidsmigranten"