fo001048: Dagblad Vooruit - Visie
"Zwart-witfoto van de raad van bestuur(?) van het dagblad Vooruit. Setfoto film dagblad Vooruit. Gent, Sint-Pietersnieuwstraat, 1933. links: Edward Anseele sr., 3de van links: Albert Vanwynen FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"