fo030904: Dagelijks leven in Vlaanderen - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van een oud vrouwtje met een hond in haar armen voor de deur van de woning. Jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"