af005035: Toumani Diabaté solo + documentaire 'The Hotel Mandé Sessions' - Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Mols, Dora
"Affiche uitgegeven in 2008 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis voor een optreden van Toumani Diabaté. Tekst: Toumani Diabaté solo + documentaire 'The Hotel Mandé Sessions'. Donderdag 15 mei 2008 - 20u30. € 15 vvk - € 18 kassa. Wereldculturencentrum Zuiderpershuis, Waalse Kaai 14, 2000 Antwerpen. Res.: 03/248 01 00 - reservatie@zuiderpershuis.be - www.zuiderpershuis.be. Het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis vzw werkt met de steun van de Vlaamse overheid, de provincie Antwerpen en de stad Antwerpen. Verantwoordelijke uitgever: D. Mols, Timmerwerfstraat 40 • Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"