mb000055: Interview met Martha Obus over vakantiekolonies - Van Gucht, Pieter-Jan; Obus, Martha (We zijn goed aangekomen ! : vakantiekolonies aan de Belgische kust (1887-1980))
"Collection: Interviewproject Vakantiekolonies aan de Belgische Kust (1886-1980); Interview met Martha Obus over haar verblijf in home 'Ons Rustoord' in Westende in 1948. Interview afgenomen in het kader van het project Vakantiekolonies aan de Belgische kust (1886-1980). Series: Interviewproject Vakantiekolonies aan de Belgische Kust (1886-1980)"