Tallulah Bankhead, misschien wel Amerika's meest wonderlijke en veelbesproken theaterster ooit - Blommaert, Hans (Zij aan Zij : kontaktenkrant voor lesbische vrouwen)
"Hans Blommaert Fonds Suzan Daniel (FSD)"