smc0249: Jaarlijkse archivering van het Youtube-kanaal van FGTB Wallonne over 2018 - FGTB Wallonne
"Collection: Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV); Gearchiveerd met Youtube-dl, versie 2020.09.20 Level of description: File; Series: 144.X.1.3: Youtube-kanaal van FGTB Wallonne"