pk003242: Tentoonstelling van de Huisarbeid, Brussel 1910, Kelder-werkplaats van een kleermaker te Brussel
"Prentbriefkaart in monochroom, uitgegeven ter gelegenheid van de wereldtentoonstelling in Brussel in 1910. Tentoonstelling van den huisarbeid. Afbeelding en tekst: De arbeider maakt slechts linnen en katoenkleederen, (veston-broek). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"