De legende en de heldhaftige vroolijke en roemrijke daden van Uilenspiegel en Lamme Goedzak in Vlaanderenland en elders - De Coster, Charles; Hahn, Albert (Amsterdam: H.J.W. Becht, 1927)
"door Charles De Coster ; met platen van A. Hahn Jr. Bibliotheek Camille Huysmans"