Het Belgische landlopersbeleid tijdens het Interbellum : de wisselwerking tussen beleid, instelling en individu aan de hand van een kwalitatieve en kwantitatieve benadering - Boeymans, Pieter (Gent: Universiteit Gent, 2011)
"Pieter Boeynaems"