fi000730: SOM - Gent + Roodvonk: Beachfestival - SOM; De Maeyer, Lieve; Kempynck, Valentine; Knudde, Jan; Vermeersch, Saskia; Cerulus, Sam; Panier, Koen; Van Dyck, Fons; Galle, Carla
"Uitzending van de Socialistische Omroep (SOM), uitgezonden op 30 augustus 1988. Een reportage over Gent n.a.v. de gemeenteraadsverkiezingen. Het beleid van de laatste jaren wordt kritisch bekeken door o.a. Gilbert Temmerman (lijsttrekker), Danny Van de Wynckel (gemeenteraadslid), Nadia Merchiers (OCMW-raadslid), Eric Comhaire (Werkgroep Veilig Voetgangersverkeer), Eddy Daese (Gents Amusements Theater) en Tony Demuynck (milieu-activist). Hierbij komen verschillende onderwerpen aan bod: huisvesting, sociaal beleid, belastingen, mobiliteit, cultuur en milieu. Deze reportage wordt gevolgd door Roodvonk waarin verslag gemaakt wordt van het Beachfestival met o.a. Vaya Con Dios, Mongo Santamaria, Mory Kante, Guesh Patti en UB40."