fo004863: Burgemeester Henri Simonet huldigt brandweer-adjudant - World Europ. Press
"Zwart-witfoto van burgemeester Henri Simonet op de huldiging van de brandweer-adjudant Peters in Anderlecht. Opschrift achteraan: Pompiers d'Anderlecht en présence du député bourgmestre M. Simonet qui remet ici une distinction à l'adjudant Peters. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"