fo010329: Coöperattieve kruidenierswinkel in Tongeren
"Zwart-witfoto van een coöperatieve kruidenierswinkel in Tongeren, begin jaren 1900. Opschrift: Tongersche Coöperatief. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"