af004030: Bilgilendirme toplantısı. Belçika eğitim sistemi. Sınavlara hazırlanma - Unie van Turkse Verenigingen (UTV)
"Affiche uitgegeven in 1998 door de Unie van Turkse Verenigingen (UTV) voor een informatievergadering over het Belgische onderwijssysteem. Tekst: Bilgilendirme toplantısı. 23 mayıs 1998. Belçika eğitim sistemi. Ilk – orta – lise – üniversite ve meslek okulları. Sınavlara hazırlanma. Çalışma yöntemi nasıl olmalıdır? Aile sınav zamanı çocuğa nasıl yardımcı olabilir? Ne kadarlık bir çalışma ile sınavdan iyi bir sonuç alınabilir ? Tarih : 23 Mayıs 1998. Saat: 16:00. Adres: Lange Leemstraat 57, 2018 Antwerpen. Organize: Türk Dernekler Birliği, Anvers-Zuid okul aile birliği. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"