pk001157: VII° Congresso Nazionale Socialista - Biblioteca Rossa
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een gevleugelde vrouw met rode frygische muts die voor een menigte stapt. Teksxt : Imola, 6-8 Settembre 1902. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"