pk000594: Een broodvoerder van SM Vooruit, ca. 1950 - Amsab-Instituut voor Sociale Geschiedenis (2003)
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend een broodvoerder van SM Vooruit, bij zijn wagen; 2 vrouwen met kinderen kopen brood. Tekst op de keerzijde : Uitgave ter gelegenheid van de tentoonstelling Samenwerking brengt welstand en welstand verheft (17 oktober 2003-31 maart 2004). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"