fo000348: Spaanse burgeroorlog - Waro
"Zwart-witfoto van het grensgebied Frankrijk-Spanje tijdens de Spaanse burgeroorlog. Spaanse vrijwilligers die in Frankrijk wonen, steken de grens over: Spanje: jaren 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"