af002066: Henri Storck. Eyewitness/témoin du réël (sic)/ooggetuige - Hendryckx, Michiel; Dooreman, Gert; Indruk; Fugitive Cinema (1987)
"Affiche van Dooreman en Hendryckx uitgegeven in 1987 door Fugitive Cinema voor een filmvertoning. Afbeelding: foto van Henri Storck achter de camera en foto uit de film Le Borinage. Tekst: Henri Storck. Eyewitness. Témoise du réel. Ooggetuige. Script: Rik Stallaerts. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"