ws0247: Snapshot van de website halle.nu/hzindx.htm van Halle zonder Grenzen, genomen op 28/10/2019 - Halle zonder Grenzen
"Collection: Halle zonder Grenzen; Level of description: File; Series: 739.W.1: halle.nu/hzindx.htm; Geharvest met GNU Wget 1.19.4"