fo023879: Overleg Vlaams-Waalse regering - Telemans, Dieter
"©Dieter Telemans Zwart-witfoto van José Happart en Bert Anciaux tijdens een overleg van de Vlaamse regering met hun Waalse collega's. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"