vl000348: Harmonie De Voorwacht van Iseghem 1931
"Vaandel van de Harmonie De Voorwacht van Iseghem, 1931. Centraal op een rood fluwelen veld: een partituur met klarinet en trompet. Daarboven staat een ster. Errond is er een ornament. Onderaan op een banderol staat de naam van de harmonie, en daaronder de plaatsnaam en een jaartal. Het vaandel is rondom afgewerkt met een passement. Langs de zijkanten en onderaan goudkleurige franjes in metaaldraad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"