te002285: Non-oui - Pévé
"Tekening van Pévé. Tekening van een man die met een stembiljet voor een tafel staat. Aan de tafel zit een man en een vrouw. De man aan de tafel heeft bokshandschoenen aan en kijkt heel boos, voor hem staat de box met Non op. Naast hem zit een vrouw met de borsten bloot, voor haar staat de box met Ouize kijkt verleidelijk naar de man met het stembiljet in de handen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"