af004384: Gramsci - Drukkerskollektief De Wrikker; Elcker-Ik; Masereelfonds (1977)
"Affiche uitgegeven in 1977 door Elcker-Ik (Brussel) en het Frans Masereelfonds (Brussel) voor een debat. Afbeelding: portrettekening van Antonio Gramsci. Tekst: GRAMSCI. ZOALS IN ITALIE: KRISTENEN (sic!), KOMMUNISTEN (sic!), PROGRESSISTEN « EENHEID AAN DE BASIS » debat: DONDERDAG 17 maart IN ELCKER-IK Karthuizerstraat 29 1000 Brussel TE 20 UUR Organisatie: ELCKER-IK Masereel fonds (sic!) (afd. Brussel). drukkerskollektief de wrikker Prinsstr. 20 antwerpen."