te001883: gevangen in de vlag van Zuid-Afrika - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen van 18 november 1974. Tekening van de Zuid-Afrikaanse vlag ( vlag van 1928 tot 1994 ). In het midden ( in de vlag van de Oranje Vrijstaat ) staat een zwarte man achter de tralies. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"