Le Mouvement Syndical International : organe de la Fédération Syndicale Internationale (Amsterdam: FSI; Berlin; Paris)
"Zie ook: 'The International Trade-Union Movement' ; Wijziging ondertitel: jan 1924: organe trimestriel de la Fédération Syndicale Internationale jan 1927: organe de la Fédération Syndicale Internationale Periodiciteit: tweemaandelijks / maandelijks (jan 1927) / driemaandelijks (jan 1924) Redactie: Edo Fimmen, L. Jouhaux, A. Knoll, J. Oudegeest, Ch. Schürch, S. Goudsmit, F. Hodges Beheer/Administratie: Vondelstraat 61, Amsterdam / Tesselschadestraat 31, Amsterdam / Köpenickerstrasse 113, Berlin (sep 1931) / avenue d'Orsay 9, Paris-7e (mei 1935) Drukker/Drukkerij: Imp. coop. Lucifer, place de la Chapelle 8, Bruxelles (sep 1931) / L'Emancipatrice, rue de Pondichéry 3, Paris (mei 1935)"