fo008046: Opening Tentoonstelling Vrije tijd in Ronse (1934)
"Zwart-witfoto van Achille Delattre die spreekt op de opening van de tentoonstelling Vrije Tijd in Ronse, 1934. Onder de aanwezigen ook Eugène Soudan en Hendrik De Man. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"