af014965: Redgy Tulpin 1e plaats SP - SP; Tulpin, Redgy (1994)
"Affiche uitgegeven in 1994 door de Socialistische Partij (SP) voor de gemeenteraadsverkiezingen in Gistel. Afbeelding: portretfoto in zwart-wit van Redgy Tulpin. Tekst: REDGY TULPIN 1e plaats SP KIEZEN VOOR ELKAAR. Ver. uit.: R. Tulpin - Oostendebaan 96 Gistel - Gemeenteraadsverkiezingen 9/10/94 - Vrij van zegel."