pk000053: Moedertje, voor een beter leven, stemt met vader, voor de socialisten. - Dratz, Constant
"Public Domain Mark 1.0 Tweekleurige prentbriefkaart voorstellend een arm meisje. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"