Leer het socialisme - Harnecker, Marta; Uribe, Gabriela (Utrecht: Sjaloom, 1981)
"'Leer het socialisme' is een verzamelbundel van de 'Boekjes voor Volksonderricht' die vanaf 1973 in zeven delen bij Sjaloom verschenen"