af015051: Optredens van Week-End, Privy - 't Uilekot (1980)
"Affiche uitgegeven in 1980 door 't Uilekot voor optredens van Weekend en Privy in Herzele. Afbeelding: tekening van een clown die trompet speelt. Tekst: JONGERENWERKING VZW 'T UILEKOT GROENLAAN 24 HERZELE PRESENTEERT: op zaterdag 19 JULI optredens VAN WEEK-END, PRIVY. FINALISTEN VAN DE ROCKRALLY. WAAR? ZAAL FLOREAL HERZELE. VU VZW UILEKOT. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"